Компанијата А-Цони Александар ДООЕЛ Увоз –Извоз Скопје е приватана компанија во сопственост на едно лице основана 08.12.1990 година како компанија за производство на фротир, текстил и други текстилни производи. Компанијата А-Цони Александар ДООЕЛ Скопје има свој производствен погон фабрика во Делчево со вкупна површина 6000 м2 за производство нна фротир, конфекционирање на сите видови фротир пешкири за широка потрошувачка и хотелски фротир, фротир бањарки ( маски, зенски, детски), фротир пешкири рекламни, најквалитетен микропамучни пешкири, производство на постелнина за секој тип во домакинство и хотел, производство на миаци и ХТЗ опрема за вработени и други текстилни производи. Во скоп на фабриката има и нов модерн магацин.

Во своето повеке годишно успешно работење со извоз на рекламни пешкири Нашата компанија ја проширува својата дејност и станува директен застапник на реномирани компании од ЕУ на кои главна дејност е промотивен материал кои во својата палета на производи имаат различни промотивни материјали преку 200000 производи кои се веднаш достапни на залиха.

Нашиот стручен тим напорно работи секој ден за резлизација на една цел: „Навремено и квалитетно да се испорачат производите до Нашите клиенти за нивните настани и кампањи“ . Ние сакаме да Бидеме Ваш прв омилен избор на промотивни производи подароци не само по одлична колекција и цена туку и по квалитет. Наша цел проактивнмо е и зголемување на Вашиот бизнис.

Компанијата А-Цони Александар ДООЕЛ Увоз –Извоз Скопје е сертифицирана за управување со квалитет ИСО 9001:2008 & управување со зивотна средина ИСО 14001:2004 .

А-Цони Александар ДООЕЛ Скопје е увозник на повеке брендови.