silk_822__category-list

 

Луксузни СИЛК пешкири

При процесот на производство поминуваат низ дополнителна обработка-сисање ,при сто се добива полуксузен надворесен изглед на пешкирот .

Изработени се од 100 % памук.

Голема палета на бои.

Овие пешкири се изработуват во следните дименжии: 50/100, 70/140, 70/200.

Грамажата: 550 гр/м2