А-Цони Александар ДООЕЛ во својот домен на работа има сопствена фабрика за производство на фротирни производи од 100% памук. Во производната линија на пешкири се произведуваат рекламни пешкири и пешкири за хотели кои имаат широк спектар на бои , дезени и димензии. Кај нас можете да најдете пешкири кои се одликуваат со висок квалитет и стил кои се погодни за секој вкус, секој дом и за секој ден. Се произведуваат еднобојни и повеќе бојни , жакардирани пешкири како и луксузни серии на пешкири од микропамук.

 
Производната линија на фротир опфаќа повеке категории:

 • Категорија -Производи од фротир пешкири

 • Пешкири еднобојни со бордура и без бордура ( изработени од 100% памук). Голема палета на бои .Овие пешкири се изработуват во следните дименжии: 30/30, 30/50, 50/70, 50/80, 50/90, 50/100, 70/140, 100/150 или по Ваше барање. Грамажата варира од 360 до 600 гр/м2

  peskiri_html_5086e8dfpeskiri_html_33b5af9

  Пешкири закардирани можнозт за изработка во дезени во три комбинации, голем избор на бои ( изработени од 100% памук) .Овие пешкири се изработуват во следните дименжии: 30/30, 30/50, 40/70, 50/50, 50/70, 50/85, 50/90, 50/100, 70/140, 100/150. Грамажата варира од 360 до 1000 гр/м2.

  peskiri_html_3b3b0f4cpeskiri_html_664f808e

  Луксузни Микропамук пешкири со можност за изработка еднобојни , повеке бојни , со бордура и без бордура. Голема палета на бои. Предивото не е извртено има посебна обработка при боење , пешкирите се по меки , по бујни и пообемни, имаат поголема хигроскопицност, мекост и ефективен изглед.
  ( изработени од 100% памук). Овие пешкири се изработуват во следните дименжии: 30/30, 30/50, 50/85, 50/90, 50/100, 70/140, 100/150. Грамажата варира од 400 до 600 гр/м2.

   

   

  Плажни пешкири. Голем спектар на бои, дезени по Нас и Вас избор и дизајн еднобојни и повекебојни. ( изработени од 100% памук). Овие пешкири се изработуват во следните дименжии: 70/140, 100/150 100/180 80/160 100/200. Грамажата варира од 400 до 500 гр/м2.

 • Категорија -Производи од фротир бањарки

 • Машки бањарки. Голем спектар на бои и дезени еднобојни и повеќе бојни, закардирани и микропамук бањарки. ( изработени од 100% памук). Модели: со каппа, со шал јака и кимоно.
  Машките бањарки се предлагаат со димензии од М до XXXL. Грамажата варира од 360 до 500 гр/м2.

  Женски бањарки. Голем избор на женски бои и дежени.Се предлагаат еднобојни и повеќе бојни, жакардирани и микропамук бањарки. ( изработени од 100% памук). Модели: со каппа, со шал јака и по мостра. Овие пешкири се изработуват во следните дименжии: М до XXXЛ. Грамажата варира од 360 до 500 гр/м2.

  Детски бањарки и комплети за бебе од фротир бањарка со лигарник. Голем избор на бои , детски дезени еднобојни и повеќе бојни , жакардирани и микропамук бањарки. ( изработени од 100% памук). Модели: со каппа, со шал јака, пончо. Детските бањарки се изработуват во следните дименжии со раст 152, 158, 164 цм . Грамажата варира од 400 до 500 гр/м2.

 • Категорија – Производи од фротир за хотели
 • :

  Хотелски Пешкири изработени со Вашето лого и бордура. Произведени се од двојно извртено предиво што овозможува да имат десен рељеф.( изработени од 100% памук). Овие пешкири се изработуват во следните дименжии: 30/30, 30/50, 50/70, 50/90, 70/140, 100/150 см. Грамажата е од 400, 450, 500 гр/м2.

  Хотелски Бањарки и Bade мантили се изработуваат во три модели со каппа, со шал јака, кимоно и по мостра. .( изработени од 100% памук). Овие бањарки се изработуваат во следните димензии со раст 164,170,176, 182 цм и поголеми. Грамажата е од 400, 450, 500 гр/м2

  Пешкирите и бањарките може да се брендираат со името и логото на Вашиот хотел. Предлагаме два вида на брендирање: со бордура везено и со вткаено релефно лого при самиот процес на произвоидство.

 • Категорија –производи од фротир Рекламни
 • Доколу сакате долготраен и запаметен рекламен производ за Вашата компанија тогас А-Цони Александар е Вашето решение. Испратете ни ги Вашите замисли, споделете ги со Нас Вашите идеи и Ние ќе ги реализираме. Нашите дизајнери ќе го визуелизираат Вашето рекламно барање врз пешкирот или бањарката, Вашето лого ќе биде поставено на бараното место, Вашата визија ќе биде насликана и новиот производ ќе биде представен на Вас како одлична реклама и промоција за Вашата компанија.

  Предлагаме повеќе видови на брендирање на пешкирите и бањарките:

  Вткаено лого : Логото се поставува на целата површина на пешкирот или по зелба и модел на клиентот кад сака да биде поставено. Логото се вткае при самиот производствен процесс на пешкирот. ( изработени од 100% памук). Овие пешкири се изработуват во следните дименжии: 30/30, 30/50, 50/70, 50/90, 50/100, 70/140, 100/150, 100/180 и др. Грамажата варира од 360 до 650 гр/м2.

  Лого на бордура на пешкирот: Логото се поставува на бордурата од пешкирот на горниот или на долниот дел од него или пак по желба на купувачот каде ќе одреди самиот. Логото се вткае при самиот производствен процесс на пешкирот. ( изработени од 100% памук).Овие пешкири се изработуват во следните дименжии: 30/30, 30/50, 50/70, 50/90, 50/100, 70/140, 100/150, 100/180 и др. Грамажата варира од 360 до 650 гр/м2.

  Лого релеф: Логото се испишува врж пешкирот. Пешкирите се ткаат на жакарт разбои и се бојат на платното.Логото се пишува со вдлабнати или испакнати букви и фигури. Логото се вткае при самиот производствен процесс на пешкирот. ( изработени од 100% памук).Овие пешкири се изработуват во следните дименжии: 30/30, 30/50, 50/70, 50/90, 50/100, 70/140, 100/150, 100/180 и др.Грамажата варира од 360 до 650 гр/м2.

  Везено лого: Логото се веже на самиот пешкир или бањарка . Претежно се веже логото на еднобојни пешкири со максимална должина на веж 20цм. Пешкирите и бањарките се ткаат на нишелкови разбои и платното се бои пед да се направи вежот со логото. ( изработени од 100% памук).Овие пешкири се изработуват во следните дименжии: 30/30, 30/50, 50/70, 50/90, 50/100, 70/140, 100/150, 100/180 и др.. Грамажата варира од 360 до 650 гр/м2.

  Вткаено лого, лого со релеф или лого во бордура на плишан луксузен пешкир. Фротирните пешкири се ткаат на разбои каде има и дополнителен процесс-подстрижувањепоради што на производот се дава полуксузен изглед. Логото се вткае при самиот производствен процесс на пешкирот. ( изработени од 100% памук).Овие пешкири се изработуват во следните дименжии: 50/70, 50/90, 50/100, 70/140, 100/150, 100/180 и др. Грамажата варира од 400 до 650 гр/м2.

  Везено лого на бањарки: Логото се веже на самата бањарка. Се користат еднобојни бањарки . ( изработени од 100% памук). Модели: со каппа, со шал јака, кимоно и по мостра. Грамажата варира од 360 до 500 гр/м2. Величини па барање на клиентот.