banjarki.

       Женски бањарки. Голем избор на женски бои и дезени. Се предлагаат  еднобојни и повеќе бојни, жакардирани и микропамук  бањарки.        

        zenska banjarka180460fcbe405-5903-494e-84e5-a003003c38c5

       Материјал: 100% памук.

Модели: со капа, со шал јака И по мостра.

Димензии: М до XXXЛ.

Грамажата варира од 360 до 500 гр/м2.