• Хотелски пешкири

relaxing-spa-towel-and-orchid-1440x900 Vosges-pure-white-bath-towel-hotel-bath-towel-yarn-ultra-soft-cotton-thickening-100-

Хотелски Пешкири изработени со Вашето лого И бордура. Произведени се од двојно извртено предиво што овозможува да имат десен рељеф сто овозмозува да имаат долготрајност и ефикасност при одрзувањето.Упиваат одлицно и остануваат меки и фини на допир и после употреба.
Пешкирите можат да се брендираат со името и логото на Вашиот хотел.

Предлагаме два вида на брендирање:

  • со бордура везено
  • со вткаено релефно лого при самиот процес на произвоидство.

Материјал: 100% памук
Боја: Бела и по Ваш избор
Димензии на пешкири : 30/30, 30/50, 50/70, 50/90, 70/140, 100/150 см.
Грамажата е од 400, 450, 500,600 гр/м2.

images

  • Хотелска постелнина

Мегу другото А-Цони Александар ДООЕЛ Скопје е и производител на хотелска постелнина.

Ние Ви нудиме високо квалитетна постелнина по многу поволни цени за Вашиот хотел/мотел кои што можете да ги нарачате од Нас во секое време. Материјали кои што најчесто ги користиме при производство на хотелската постелнина се 100% памук 200ТЦ, 250ТЦ, 300ТЦ сатин, исто така имаме и луxурy 500ТЦ, 600ТЦ, 800ТЦ сатин.

hotel postelninahotel postelnina 1

Ние ја разбираме важноста дека сакате да им пружите на Вашите клиенти високо квалитетна удобност тоа е и главната причина што Ние како понудувачи на Нашиот хотелски програм секогаш се трудиме да ги задоволиме Вашите критериуми.


  • Дамаст чаршави

stolnjak_lanstolnjak_pepito

  • Хотелски бањарки и bade мантили

Хотелски Бањарки и bade мантили се изработуваат во три модели со каппа, со шал јака, кимоно и по мостра.

Материјал: 100% памук

Димензии со раст 164,170,176, 182 цм или S,M,L,XL,XXL и поголеми.

Грамажата е од 400, 450, 500 гр/м2.

Бањарките може да се брендираат со името и логото на Вашиот хотел.
Предлагаме два вида на брендирање:

  • со бордура везено
  • со вткаено релефно лого при самиот процес на произвоидство

 

banjarkahotelski banjarki

Spa_Towels_Wellness_Sauna_ Banjarki Hotelskibademantel