leon boss

ЛУКСУЗНИ 100% Микропамук пешкири – ЛЕОН

Се изработуваат по можност еднобојни , повеке бојни , со бордура И без бордура.

Голема палета на бои.

Предивото не е извртено има посебна обработка при боење и ткаење , пешкирите се по меки , по бујни И пообемни, имаат поголема хигроскопицност, мекост И ефективен изглед.

Материјал ( изработени од 100% микропамук).

Овие пешкири се изработуват во следните дименжии: 50/100, 70/140, .

Грамажата: 500 гр/м2.

 

leon green 1leon green 1.LEON kremLEON krem1.

LEON LEON 02

Leon pink01Leon pink.