Многупати низ историјата нашите производи и услуги биле ставани на тест, а нашето постоење денес потврдува дека тие се успешно поминати. Разни видови на постелнини, пешкири, ХТЗ опрема, промотивен материјал се само дел од палетата на производи кои ги нудиме. Отворени за секаков вид на соработка. – АЦОНИ Александар ДООЕЛ Скопје