А-Цони Александар ДООЕЛ Скопје произведува  секаков вид  на ХТЗ опрема. Производството може да се изврши според Ваш примерок – мостра, а воедно на опремата да биде испечатено и логото на Вашата фирма. На Нашиот веб сајт можете да погледнете дел од целокупниот програм на работни одела кои што Ние ги произведуваме.

УСЛОВ ЗА НАРАЧКА Е МИНИМУМ 10 ПАРЧИЊА

  • Работни маици
      1. Поло (100% ПАМУК 190гр/м2-240гр/м2)
    1. T-shirt (100% ПАМУК 145гр/м2-200гр/м2)
    • Работни одела