tea peskir naslovna

ПОЛИ Пешкири изработен од високо квалитетно еднозицно кардирано предиво со голема хидрофилност.

Можнозт за изработка во дезени во три комбинации, голем избор на бои.

Материјал: ( изработени од 100% памук) .

Овие пешкири се изработуват во следните дименжии: 50/100, 70/140.

Грамажа 400 гр/м2.

 

tea peskir bel1tea peskir bel

tea peskir kremtea peskir krem1

tea peskir brauntea peskir braun 1

tea peskir praskatea peskir praska1

tea peskir zolttea peskir zolt 1

tea peskir zelentea peskir zelen 1

tea peskir plavtea peskir plav 1

tea peskir pinktea peskir pink1

tea peskir crven 1tea peskir crven