·                                        peskiri_html_a89f5238                  

           

Детски бањарки. Голем избор на бои , детски дезени еднобојни И повеќе бојни , жакардирани И микропамук бањарки.

Материјал: 100% памук.

Модели: со капа, со шал јака, пончо.

Димензии: Детските бањарки се изработуват во следните димензии со раст 152, 158, 164 цм .

Грамажата варира од 400 до 500 гр/м2.

        kids-bathrobes1Luxury_blue_kids_bathrobe_velour_terry

Комплети за бебе од фротир бањарка со лигарник и пешкири за бебиња. Голем избор на бои , детски дезени еднобојни и повеќе бојни , жакардирани и микропамук бањарки

.

Материјал: 100% памук

Димензии: 100 x 100 и 75 x 75

        bebeski peskir 3 bebeski peskir 2