POlI peskiri

ПОЛИ Пешкири изработен од високо квалитетно еднозицно кардирано предиво со голема хидрофилност.

Можнозт за изработка во дезени во три комбинации, голем избор на бои, со закарт бордура

Материјал: ( изработени од 100% памук) .

Овие пешкири се изработуват во следните дименжии: 50/100, 70/140.

Грамажа 500 гр/м2.

Leon peskir belpoli peskir bel 1

poli peskir kremPoli peskir krem 1

leon peskir braunleon peskir braun 1

poli peskir praskapoli peskir praska 1

poli peskir zolt 1poli peskir zolt

poli peskir zelenpoli peskir zelen 1

poli peskir plav1poli peskir plav

poli peskir rozelv 1poli peskir rozev

poli peskir crvenpoli peskir cvren